Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Te sem látsz mindig jól közelre? Így lásd tisztán az apró részleteket!

Ezzel a különleges szemüveggel könnyebbé teheted életed

2019. december 06. - naptermeke

Szeretnél minden apró dolgot jól megfigyelni, a legkisebb betűket is elolvasni?

Veled is előfordult már, hogy nem láttál jól egy kisméretű dolgot, apró betűt? Szeretnél javítani látásodon? Ha nem látsz valamit tökéletesen, pl. nem tudsz elolvasni egy fontos információt, az sok kellemetlenséghez vezethet. A normál szemüvegekkel nem lehet úgy közelebbre hozni a dolgokat, amennyire sok esetben szükséges lenne. 

02.jpg
Fedezd fel a Big Vision nagyító szemüveget, és könnyítsd meg vele a mindennapokat!

Big Vision nagyító szemüveg – torzítás nélküli, kiváló látásélmény közelre

A Big Vision-nel mostantól nem jelent nehézséget befűzni egy cérnát, elolvasni bármilyen kicsi feliratot, behajtani miniatűr csavarokat. Káprázatos, torzításmentes képet nyújt, mellyel kinagyítva, élesen veheted szemügyre az előtted levő dolgokat. 

08_1.jpg

Hogyan működik?

A Big Vision úgy viselkedik, mint egy nagyító, anélkül, hogy folyton a kezedben kéne tartanod. A szemüveg speciális lencséje 160%-os nagyítást biztosít, így még a parányi betűk vagy tárgyak is jól láthatóak lesznek. Úgy tervezték, hogy kb. 30 cm távolságból lehessen vele a legjobban látni. 

61_1.jpg
A Big Vision flexibilis
szárral, csúszásmentes orrpárnával rendelkezik, kényelmesen viselhető. Hölgyek és urak egyaránt használhatják. Külön előnye, hogy vényköteles szemüveg vagy kontaktlencse felett is használható. Tartós és strapabíró kialakítása révén hosszútávú megoldást nyújt.

Mi mindenhez alkalmas?

A szemüveg számtalan hétköznapi feladatra, valamint munkához is tökéletes. Ajánlott olvasáshoz, szereléshez, varráshoz, horgászáshoz, festéshez, modellezéshez, valamint bélyegek, érmék, ékszerek, illetve apró rovarok tanulmányozásához.

102.jpg

Remek ár, grátisz mikroszálas kendő+tok!

Ezzel a különleges szemüveggel egy új világ nyílhat meg előtted. Nem lesz többé olyan apró betű, amit ne tudnál elolvasni, bármilyen kisebb dolgot jól láthatsz. 

A Big Vision most nagyszerű áron, ajándék mikroszálas kendővel és tokkal lehet tiéd a készlet erejéig. Rendeld meg a nagyító szemüveget az alábbi linkre kattintva és élvezd jobb látás előnyeit:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


909.jpg

 

 ____________________________________________________


További "A nap terméke":

Ez a legjobb, legkedvezőbb árú kültéri LED lámpa - kihagyhatatlan a sötétség idején

Végre egy lámpa, amit egyszerűen, szinte bárhol használhatsz! Nem lesz szükséged vezetékre, kapcsolókra, bonyolult felszerelésre. Pillanatok alatt rögzítheted a kívánt falra, kerítésre vagy akár oszlopra. Kizárólag a nap erejét használja a feltöltéshez, nem terheli a villanyszámládat. 

Hogyan működik?

A lámpát úgy tervezték, hogy sötétség esetén magától aktiválódjon. Ezután, ha mozgást érzékel 3-4 méteres körzetben, azonnal felkapcsol a világítás. Ha 30 mp-ig nem érzékel további mozgást, automatikusan elalszik a fény. Ezzel búcsút inthetsz az égve maradó lámpáknak, a feleslegesen pazarolt villanynak!

100%-ig vízálló, emellett ellennál a fagynak, hőnek és a pornak is. Készülékháza még mostoha időjárás esetén is tökéletesen védi a lámpát.

Borítsd fénybe kerted, udvarod, teraszod, kocsibejáród! Ezzel a csúcsmodern lámpával külön üzemeltetési költség nélkül világíthatsz. Számolj le a sötétséggel, rendeld meg most mindössze 1.990 Ft-ért!da96c3d04eb0f7eefe7ab5a86c3074d2.png

 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

____________________________________________________

 

Vigyázat: életveszélyes fényhatások az utakon!

 

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

a1e0a9b24824c9e7ae7a3bd54c20b86b.png

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is.

 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

____________________________________________________

 

Figyelem: neked sem egyenesek a lábujjaid?

 

Neked is görbén állnak a lábujjaid? Gyakran fájdalmasan, kényelmetlenül szorít a cipő? Nem vagy egyedül: csaknem minden harmadik ember szenved ferde lábujjaktól.

Az ortopédusok segítségével kifejlesztett lábujj távtartóval rövid időn belül korrigálhatod ujjaid helyzetét. Ez a Toe Corrector névre keresztelt korrekciós eszköz már néhány hét alatt képes visszaállítani lábaid természetes állapotát. 

b27cb5c32865bb60f2469fd4588b8e3d.png

Szerezd be most különleges kedvezménnyel az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!