Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Így tartsd magad egyenesen!

Ezért teszi tönkre testtartásunk az irodai munka és a helytelen ülés

2019. december 03. - naptermeke

Te is ülőmunkát végzel? Ideje figyelni egészségedre!

Tudtad, hogy az ülőmunka is okozhat maradandó elváltozásokat? Éppen ezért nagyon fontos, hogy időben odafigyelj egészségedre, mielőtt szűnni nem akaró fájdalom alakul ki, ami egész életed megkeseríti. 

blog1.jpg

Hogyan alakul ki a sajgó érzés?

Neked is fájt már a fejed, tarkód, nyakad, hátad, derekad ülőmunka közben? Ezek mindegyike a helytelen testtartásra vezethető vissza. Ha folyamatosan görbén tartod magad, vállaid előreesnek vagy nyakad előredől, az fokozott terhelést ró az izmokra. Ha emiatt az izomzatot ellátó ereket túlzott nyomás éri, akkor nem tudják ellátni funkciójukat, kialakul a fájdalom. Amennyiben ez tartósan fennáll, annak állandó koncentráció csökkenés, fáradtságérzet, súlyos gerincferdülés, deformáció lehet a vége. 

Ne kockáztass: ismerd meg azt az eszközt, mely segít mindig egyenesen tartani magad!

Mágneses tartásjavító hátpánt - akár napokon belül helyreállítja tartásod!

A mágneses hátpánttal végre könnyedén egyenesen tarthatod gerinced, anélkül, hogy külön oda kéne figyelned rá. Ezt a diszkrét háttámaszt észrevétlenül viselheted öltözéked mögött.

elotte-utana2.jpg

Mi a titka?  

A hátpánt speciális fűzője segít hátrahúzni a vállakat, mágneses gerincrésze pedig finoman megtámasztja a hátat. Ezáltal csökken izmaid túlfeszítettsége, elmúlik a görcsös, nyilalló érzés. A mágnesek jótékony hatása segít elmulasztani a korábbi sajgó érzést mind gerinc-, mind deréktájon.

Már napokon belül érezheted jótékony hatását, tested automatikusan hozzászokik a helyes tartáshoz. Elmúlik a púposság, szépen, egyenesen tudod tartani magad székben ülve is. 

A mágneses hátpántot kifejezetten ülőmunkát végzőknek ajánljuk, de egyéb hétköznapi tevékenységekhez, sportoláshoz is kiváló. Hölgyek és urak egyaránt viselhetik, S-től XXL-es méretig elérhető. 

fejlec1.jpg

Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy többé nem fáj a nyakad, hátad, derekad még hosszan tartó ülés után sem. A tartásjavító pánttal jobban tudsz koncentrálni a feladatokra, magabiztos, gyönyörű tartásod lesz.  

Ülj mostantól mindig egyenesen!

Mondj búcsút a görbeségnek és a kínzó, sajgó érzésnek! Használd Te is minden nap a mágneses hátpántot és számolj le örökre a fájdalmakkal! 

Legyen Tiéd a pánt most zseni áron a készlet erejéig az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 hatpant2.jpg

 

 

____________________________________________________

További "A nap terméke":

Autós szélvédő takaró - tiszta szélvédő egész télen!


Utálod kaparni a jeget szélvédődről? Itt a hatékony megoldás a jegesedés
ellen, mellyel elkerülheted a baleseteket és a bírságokat is. 

Fárasztó jégkaparás helyett válaszd ezt az egyszerű, gyors módszert
a jég, a hó, a dér megfékezésére. Bármilyen autóra jó, esztétikus, könnyen 
fel- és levehető univerzális takaró. 

ba90f946c4060a2f8fca255541c183a7.png

Szerezd be a szélvédő takarót ide kattintva!