Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Autósoknak: ezt tedd, ha karcos lett járműved

Szuper trükk, hogy házilag, pár húzással megszépítsd kocsidat

2022. augusztus 10. - naptermeke

Csúnya karcok a kocsidon? Ne pánikolj, így javítsd ki egyszerűen, gazdaságosan!

Autósként biztosan Te is átélted már, hogy valami miatt karcolások keletkeztek autódon. Ez lehetett kulcstól, kőfelverődéstől, ajtó rányitásból vagy más okból, egy biztos: az ilyen sérülések kegyetlenül el tudják csúfítani járművedet. Egy esetleges eladásnál autód értékét is jelentősen csökkenthetik. 
karc2.jpg

Ne pánikolj: mutatjuk, hogyan tüntesd el a karcokat egyszerűen!

Időrabló és költséges fényezés, műhelyi javítás helyett fedezz fel egy zseni módszert, amivel házilag, biztonságosan tudod eltávolítani a karcolásokat autódról!

Quick Fix karctalanító toll - foltmentes karctalanítás bármilyen járműre, háztartási gépekre is jó

A Quick-fix karctalanító tollal pár húzással távolíthatod el autód kisebb és közepes karcolásait. Ez a varázslatos filctoll hatékonyan kitölti a sérülések helyét, az eredeti lakkréteget felhasználva akár nyom nélkül eltünteti a karcokat. 
poszt00karc.gif

Hogyan működik?

A Quick Fix egy egyedülálló karctalanító formulát tartalmaz, ami a Nap UV sugarainak hatására épül be a fényezésbe. Foltmentes, gyors száradást biztosít, a kezelés után legkésőbb 48 órával nyeri el végleges hatását. Gondolj bele, milyen remek érzés lesz, hogy végre eltűnnek a csúf karcok autódról - járműved ismét a régi fényében pompázhat! poszt01.gif

Nagy előnye, hogy a metálfényezés kivételével bármilyen típusú és színű autóra alkalmazható találmány, nem igényel külön szaktudást és kézügyességet. Sőt, nemcsak gépkocsira, hanem motorra, biciklire, háztartási gépek (hűtő, mosógép, mikrosütő) felújítására is bevetheted.  karc3.jpg

Nézd, milyen csodásan elfedi a karcokat:

Hogyan kell használni? 

Csak pár lépés, és járműved megszépül:

- Helyezd be az egyik hegyet a lakkjavító toll elejébe, majd ütközésig dugd be
- Ezután határozott mozdulatokkal pumpáld a hegyet (kb. 20-30-szor), míg át nem itatódik a vége a karcolásjavító anyaggal
- Ezt követően húzd át a tollat az előzetesen megtisztított karcoláson 
- Egy puha ronggyal távolítsd el a felesleget
- A kezelt felületet közvetlen napfényben szárítsd meg - ilyen egyszerű!

A Quick-fix tartósan feltölti a barázdákat, vízálló, szagtalan és nem mérgező. Autódat mostantól saját kezűleg teheted újra ragyogóvá. 

karc-hasznalat.jpg

Jól látod: 2 db Quick Fix toll most csak 3.990 Ft, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Számolj le végleg a zavaró karcolásokkal, barázdákkal! Miért költenél drága fényezésre, ha innentől kezdve házilag teheted újszerűvé kocsidat? 

Blogunk két és féléves születésnapi ajánlatában 1+1 kedvezménnyel érheted el ezt a sokoldalú karceltávolítót: most 2 db Quick-fix tollat kapsz 1 áráért, így csak 3.990 Ft-ba kerül a 2 db-os csomag. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozol email hírlevelünkhöz.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Quick-fix karctalanító csomagot 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

karc4.jpg

süti beállítások módosítása