Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ez a legmenőbb kültéri napelemes LED lámpa

Kertbe, teraszra, garázs, üzlet elé is ajánljuk: segít villanyt spórolni, brutális erejű

2022. augusztus 08. - naptermeke

Szeretnél nagy fénnyel világítani, de aggódsz a magas villanyszámlák miatt? Ezt látnod kell!

Világítanál, de nem akarod, hogy a gatyád is rámenjen a villanyszámlára? A mostani növekvő energiaárak mellett jó, ha minél többet meg tudsz Te is takarítani. Bonyolult kábelezésű, áramzabáló világítások helyett elhoztuk a kültéri lámpák királyát: mostantól 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, vezeték nélkül boríthatod fénybe környezeted.08_19.jpgInnentől kezdve kerted, udvarod, kocsibeállód, üzleted környékét brutális fénnyel áraszthatod el, anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámlád. Ismerd meg most és világíts Te is takarékosan!

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - felejtsd el a sötétben való kóválygást!

Ezzel a csúcsmodern LED fényforrással mostantól olyan helyeket is megvilágíthatsz, ahol nincs kiépítve villanyáram. Nem lesz szükséged kábelekre, hosszan tartó szerelésre: a napelemes, mozgásérzékelős lámpát egyszerűen elhelyezheted a falon, kerítésen vagy akár egy oszlopon. Csak akaszd fel, és máris élvezheted nagyszerű fényerejét! A 20 db kiváló minőségű LED-nek köszönhetően tökéletesen be tudod vele világítani az összes sötét zugot.    napelem2_1.jpg

Hogyan működik?

A lámpa beépített napelemmel, fény- és mozgásszenzorral, illetve akkumulátorral rendelkezik. Napsugárzás hatására az akkumulátor azonnal töltődni kezd. Ezt követően sötétedéskor a fényszenzor aktiválja a lámpát. Ezután, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 másodpercre felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény. 

poszt3_3.gif

Mivel költséghatékony és gyorsan telepíthető, megfelelő megoldást nyújthat időszakos vagy állandó világításnak, jelzőfénynek egyaránt. Tökéletes kocsibejárókhoz, bejáratokhoz, üzletek, raktárhelyiségek elé. 

Eső-, por- és ütésálló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. 

napelem3_1.jpgKépes megrémiszteni a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

09_19.jpg

Nézd, milyen szuper a fénye:

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa?

- ház köré
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz, alsóépületek elé
- üzletek, boltok, irodák köré
- reklámtáblákra
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáram 03_31.jpg

A napelemes LED lámpa 3 db-os csomagban most csak 6.990 Ft!

Ints búcsút a sötétségnek, faragj le villanyszámládon: a napelemes LED lámpát most 3 db-os csomagban, mindössze 6.990 Ft-ért érheted el nálunk egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát 6.990 Ft-os akciós csomagáron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


01_31.jpg

 

süti beállítások módosítása