Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így tüntesd el autód karcolásait egy furfangos trükkel

Ezt a módszert sok szerelő titkolja - most lerántjuk a leplet a titokról

2021. augusztus 05. - naptermeke

Neked is van pár zavaró karcolás autódon? Így szabadulj meg tőlük azonnal!

Szeretnéd megszépíteni autódat, de nem akarsz vagyonokat költeni fényezésre? Kisebb-közepes karcolások a mindennapi használat során óhatatlanul megjelennek bármilyen járművön. A szervizelés viszont sokszor egy vagyonba kerülhet, nem beszélve a temérdek kiesett időről, amíg nem tudod használni autódat. 

karc1kep.jpg

Ne rohanj egyből fényezőhöz: egy ügyes trükkel házilag, saját magad is eltüntetheted a kisebb-közepes karcolásokat gépkocsidról. 

Quick Fix karctalanító varázstoll - néhány mozdulat és járműved visszanyerheti régi fényét

A mágikus Quick Fix tollal hatékonyan szabadulhatsz meg a karcolásoktól. Már néhány húzás után látványos eredményt érhetsz el: ez a káprázatos filctoll hatékonyan kitölti a sérülések helyét, az eredeti lakkréteget felhasználval foltmentesen eltünteti a karcokat. 

karc3.jpg

Előtte-utána - a Quick Fix-szel lenyűgöző eredményeket érhetsz el

Nagy előnye, hogy a metálfényű típusokon kívül bármilyen színű autóra alkalmazható találmány, használata nem igényel külön szaktudást és kézügyességet. Szagtalan, nem mérgező, biztonságos módszer. 

Mitől ilyen hatékony? 

A Quick-fix toll egy speciális karctalanító formulát tartalmaz, mely az eredeti lakkréteget és a nap UV sugarait felhasználva épül be a fényezésbe. Foltmentesen, gyorsan szárad, legkésőbb a kezelést követő 48 órában nyeri el végleges hatását. A toll tartósan feltölti a barázdákat, használatával autód újra a régi fényében pompázhat. poszt00karc.gif

A mostani napfényes nyári időszak a legalkalmasabb arra, hogy kocsid karcolásait eltüntesd. Egy tollal több sérülést is kezelhetsz, sokáig elegendő. 

Remek hír, hogy nemcsak gépkocsira, hanem motorra, biciklire, háztartási gépek (hűtő, mosógép, mikrosütő) felújítására is bevetheted.  

Bemutató videó - nézd, milyen jól elfedi a karcokat:

Hogyan kell használni? 

  • Vidd fel vékonyan az oldatot a toll segítségével a kívánt részre
  • Egy puha ronggyal távolítsd el a felesleget
  • A kezelt felületet közvetlen napfényben szárítsd meg - ilyen egyszerű!

karc-hasznalat.jpg

Számolj le a karcokkal: 2 db Quick Fix toll most csak 3.990 Ft, ha feliratkozol hozzánk!

Ints búcsút az idegesítő, csúf karcolásoknak, tedd újra széppé imádott autódat! Mivel másfél éves születésnapját ünnepli a Nap Terméke blog, ezért a legnépszerűbb termékeinket kedvezményesen érhetik el azok, akik ingyenesen feliratkoznak hírlevelünkre. Akciónkban most 2 db Quick-fix tollat kapsz 1 áráért, így csak 3.990 Ft-ba kerül a 2 db-os csomag. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Quick-fix karctalanító csomagot 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

karc4.jpg

süti beállítások módosítása