Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Brutális hőség jön: így védekezz kertben, teraszon, erkélyen!

Zseni találmány, hogy ne sülj meg a tartós kánikula alatt

2021. június 16. - naptermeke

Tudtad? 50%-os kedvezmények várnak egy ingyenes feliratkozás után!

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk születésnapi akciónkat: egy ingyenes feliratkozás után Te is nap mint nap fantasztikus kedvezményekre lehetsz jogosult: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós ajánlat?

Ma a kültéri párakaput szerezhetik be 50% kedvezménnyel hírlevél feliratkozóink. Ezzel a fantasztikus hűsítő megoldással pillanatok alatt felfrissülhetsz kertben, teraszon, erkélyen. Iratkozz fel ide kattintva, és a párakapuhoz mindössze 1.990 Ft-ért juthatsz hozzá.

A feliratkozás teljesen ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új autós, háztartási, kerti, műszaki ajánlatok mellett a legjobb exkluzív akciókat is egyből megkapod. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

Itt az országos hőhullám: mutatjuk, hogyan frissülj fel azonnal otthonodban!

A hűvösebb tavasz után hatalmas hőséggel támad a nyár: hétvégétől tartós, 30 fok feletti meleg lehet az egész országban.  Ha nem szeretnél megsülni otthon, a kertben vagy a teraszon, akkor itt az ideje, hogy felfedezz egy fantasztikus hűsítő megoldást!para3.jpg

Forró levegőt keringető ventilátorok, hideg vizes slag helyett mutatunk egy hatékony kültéri felfrissülést nyújtó eszközt, mellyel azonnal akár 8-10 fokkal hűvösebbnek érezheted a levegőt. 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, finom vízlepellel!

A kültéri frissítő párakapuval valódi, villámgyors felüdülést érhetsz el kertedben, udvarodon, teraszodon. Ez a fesztiválokról, strandokról, közterekről már népszerűvé vált találmány végre otthoni használatra is elérhető. para01.jpgHogyan hűsít?

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

ezgif_com-video-to-gif.gif

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A közelgő forró nyári napokon egy ilyen eszköz aranyat érhet. Képzeld el, hogy családtagjaiddal együtt hűsöltök majd a finom vízcseppek alatt.parakapu_2.jpg

Mi kell hozzá? 

Mindössze egy nyomás alatt levő csapra lesz szükséged, melyre egyszerűen csatlakoztathatod a párakaput. Könnyedén, pillanatok alatt felszerelheted udvarra, kertbe, teraszra, lugasra vagy akár erkélyre. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.p_irakapu_dekor_02.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen kiválóan hűsít:

A párakapu hűsítő készlet előnyei:

- azonnali, garantált hőmérséklet-csökkenés
- akár 10°C-os lehűlést nyújt
- víztakarékos (fogyasztása max. 2l/fúvóka óránként)
- zajtalan működésű
- könnyen felszerelhető
- bármilyen normál csappal használható
- szükség esetén tovább bővíthető
- megköti a port
- kertészetekben, növényeknél is alkalmazható
- otthoni és céges használatra is tökéletespara-uj8_2.jpg

Iratkozz fel most, és csak 1.990 Ft-ért kapod a párakaput!

Nem kell kitikkadnod többé a hőségben, ha van párakapud! Készülj fel most a forró hetekre és rendeld meg a párkaput mindössze 1.990 Ft-ért születésnapi akciónkban!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és szerezd be komplett párakapu csomagot 1.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

p_irakapu_dekor_05.jpg

____________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Super Cool Box mobil léghűtő - hűsölj beltéren is kellemes vízpárával!

A Super Cool Box mini léghűtővel rövid időn belül akár 5-6 fokkal is le tudod hűteni közvetlen környezeted. A finom, hűs vízpárának köszönhetően hatékonyan enyhíthetsz a tikkasztó melegen, akár otthon, műhelyben vagy irodában vagy. 

coolbox2_1.gif

Hogyan működik?

A készülék speciális vízhűtő technológiával beszívja a meleg levegőt, majd elindítja a víz párolgását és egy szűrő segítségével hideg levegőt bocsát ki. Csak töltsd meg hideg vízzel, kapcsold befordítsd magad felé a léghűtőt és már élvezheted is a felfrissülést! A Super Cool Box mellett jobban megy a pihenés, a munka és a tanulás is. 

2_3.jpg
A mellékelt USB kábel segítségével hálózati adapterről, PC-ről, laptopról vagy powerbankről is takarékosan üzemeltetheted. Kifejezetten csendes működésű, így háló- és gyerekszobába is ajánlott. 

A Super Cool Box amellett, hogy hűsít és párásít, még világítani is képes! Hangulatos LED világítása akár éjszakai jelzőfényként is szolgálhat. 

Bemutató videó - nézd, milyen sok helyen tudod használni:

Ezt a fantasztikus felüdülést nyújtó hűsítő eszközt 4.990 Ft-os akciós áron érhetik el azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre.

Csak 2 lépés, és máris tiéd lehet 4.990 Ft-ért a Super Cool Box:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Super Cool Box léghűtőt 4.990 Ft-os kedvezményes áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cool2_3.jpg

süti beállítások módosítása