Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Bemutatjuk a késélezés titkait: így lesz 10 másodperc alatt éles késed

Késre, bárdra, bicskára, szerszámokra is jó módszer

2021. május 14. - naptermeke

Másfél éves lett blogunk - zseniális akciókkal készülünk minden feliratkozónknak

Még nem vagy feliratkozva? Blogunk másfél éves születésnapi akciójában most szenzációs ajánlatok várnak egy ingyenes feliratkozás után. Legnépszerűbb termékeinket akár féláras kedvezménnyel is elérheted: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós ajánlat?

Ma a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt szerezhetik be 50%-os árelőnnyel hűséges olvasóink. Ez a különleges találmány pillanatok alatt élessé teszi késed, bicskád, bárdod vagy ollód. Iratkozz fel ide kattintva és Tiéd lehet féláron, mindössze 3.990 Ft-ért a késélező. 

Miért éri meg feliratkozni?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Vágnál, szeletelnél, hámoznál, de tompa a késed? Van kiút!

Te is imádsz a konyhában sürögni-forogni? Örömmel készítesz mennyei fogásokat családodnak? A főzés-sütés kiváló program lehet, ha megvannak rá a megfelelő eszközeid. Életlen késekkel azonban hatalmas nehézséget jelent bármilyen feladat. kes66.jpg

A kicsorbult, elkopott élű vágóeszközök vágás, szeletelés helyett inkább csak trancsíroznak. A hagyományos késélezők nem minden késhez jók, ráadásul kárt is tehetnek a pengében. Fedezd fel a késélezők legújabb generációját: egy ügyes találmánnyal 10 másodperc alatt nyerheted vissza késeid, szerszámaid régi élét. Mindezt különösebb kézügyesség vagy szaktudás nélkül, biztonságosan! 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - élezi, csiszolja és polírozza késeid!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz. Mondj búcsút a kopott, kicsorbult pengéknek: a 3 fázisú technológia szavatolja, hogy késeid újra precízen vágjanak és megőrizzék tartósságukat.  keselezo2-uj_2.gif

A késélező különleges 3-as hatással feni meg megkopott pengéidet:

1. fázis: csiszolja, kiegyenesíti a kicsorbult pengét

2. fázis: megújítja, ideális alakúra formázza az élt

3. fázis: polírozza, kifényesíti, ellenállóvá teszi a vágóeszközt kes21.jpg

Ez a 3-as hatás tökéletes recept ahhoz, hogy késeid úgy vágjanak, akár új korukban! A gyémántszemcsékkel bevont első fázis kisimítja az egyenetlenségeket, ezután a wolfram fázis precíz "V" alakú élt képez, míg végül a kerámia fázis csillogóvá, tartóssá varázsolja a pengét. 

poszt1_21.jpg

Képzeld el, mennyire jó érzés lesz, hogy nem kell többé tompa, kicsorbult késekkel vesződnöd! Érezd magad úgy, akár egy sztárséf a TV-ből: vágj, filézz, hámozz, apríts, szeletelj szemvillanás alatt!

Bemutató videó - figyeld, milyen remek vele az élezés:

Hogyan kell használni?

Helyezd el egy asztalon a késélezőt, fogd meg erősen a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is kifogástalanul éles, megújult eszközödet!
906.jpg

Az élező nagyméretű és ergonomikus markolata, illetve csúszásmentes gumitalpa stabil, biztonságos fogást nyújt. Úgy alakították ki, hogy jobb és balkezesek egyaránt használhassák. Rendkívül tartós és erős ABS váza, rozsdamentes acél élezőfeje szavatolja, hogy hosszú éveken át szolgáljon neked a konyhában. kes12_4.jpg

Iratkozz fel most és Tiéd féláron a 3 fázisú gyémántbevonatos késélező!

Dolgozz Te is mindig káprázatosan éles konyhai kellékekkel! Innentől kezdve még a vastagabb húsok, keményebb hozzávalók sem fognak ki rajtad. Ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Másfél éves születésnapi akciónk keretében most féláron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

9html01.jpg

__________________________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

HATALMAS tavaszi napelemes LED lámpa vásár!

Eleged van a sötétségből házad, teraszod, kocsibejáród vagy üzleted körül? Jó lenne egy erősebb világítás, de nem szívesen kábeleznéd körbe az egész udvart? Időigényes és temérdek pénzbe kerülő megoldások helyett ismerd meg azt a hatékony fényforrást, ami az utóbbi időben valósággal letarolta a piacot!

napelem1.jpgA napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, kábelmentesen világíthatsz kültéren, ahol csak szeretnél. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - csúcsmodern, gazdaságos, nagyerejű fényforrás

Vége a sötétben való botorkálásnak: végre itt egy lámpa, amit nem kell hosszú órákig szerelgetned, állítgatnod: a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát úgy tervezték, hogy akár egy mozdulattal feltehesd a falra. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

led51.jpg

Hogyan működik?

A lámpa beépített fény-, valamint mozgásérzékelővel rendelkezik: sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja magát, ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény. 
poszt2-napelem.gif

A lámpát 20 db hideg fehér LED-del látták el, melyek tartósan, nagy fényerővel képesek világítani. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 

Víz-, por- és időjárás-álló készülékház

A LED lámpa kialakításakor az egyik fő szempont volt, hogy egész évben jól használható legyen. Az IP65-ös vízállóságú készülékház remekül állja az időjárás viszontagságait. Esőben, fagyban, hőségben is jól használható, így télen-nyáron biztosítja számodra a kiemelkedő világítást.

04_21.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

Bemutató videó - nézd, micsoda ereje van:

Hová érdemes szerelni? Mennyi lámpára van szükség?

A fényvetőt a csomagban levő csavarokkal és tiplikkel könnyedén felrakhatod a falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is. Kb. 2 m-es magasságba ajánlott szerelni a legjobb érzékeléshez. A lámpa nagyjából 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. 

led-kert.jpg

Ideális megoldás ház köré, udvarra, teraszra, erkélyre, garázsokhoz, kocsibejárókhoz. Üzleti célra, így boltokhoz, vendéglátóhelyekhez, telephelyekre is nagyszerű. 

Elképesztő ajánlat: egy pizza áráért Tiéd a napelemes LED lámpa!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_14.jpg

süti beállítások módosítása