Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Brutális tavaszi mozgásérzékelős lámpa vásár

Így világítsd meg kerted, teraszod, üzleted, telephelyed takarékosan!

2021. április 12. - naptermeke

Féláras kedvezmények várnak egy ingyenes feliratkozás után!

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk születésnapi akciónkat: egy ingyenes feliratkozás után Te is nap mint nap fantasztikus kedvezményekre lehetsz jogosult: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék?

Ma mozgásérzékelős, napelemes LED lámpát érhetik el kedvezményesen azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a sokoldalú kültéri lámpával hatalmas fényerőhöz juthatsz, külön üzemeltetési költség nékül. A lámpát most egy pizza áráért, mindössze 1.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol itt hírlevelünkre.

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új kerti, háztartási, műszaki ajánlatok mellett a legjobb exkluzív akciókról is első kézből értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

Itt a tavasz, egy hatékony kültéri világításra mindenkinek szüksége van

Egyre többet vagyunk kint a szabadban, a kertben, akár sötétedés után is. Sajnos a hagyományos világítások nem mindig adnak elég fényt, nehéz őket javítani, ráadásul sokszor az áramot is zabálják. 

Mit szólnál, ha mostantól pár mozdulattal, vezetékek és hosszadalmas telepítés nélkül boríthatnád fényárba udvarod, kerted, teraszod vagy kocsibejáród, telephelyed? Elhoztuk számodra a csúcsmodern, 20 db fényerős LED-del szerelt lámpát, amit napelemmel és mozgásérzékelővel is elláttak! 

napelem6_1.jpg

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - víz-, ütés-, porálló, hatalmas erejű kültéri fényforrás

Végre itt egy lámpa, amit nem kell órákig szerelgetned, kábelezned, állítgatnod: a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát úgy tervezték, hogy akár egy mozdulattal feltehesd a falra, kerítésre vagy egy oszlopra. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod, és már világít is, amikor szükséges!

napelem5.jpg

Hogyan működik?

A lámpát 20 db hideg fehér LED-del szerelték fel, melyek tartósan, nagy fényerővel képesek világítani. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 

poszt-napelemes2-0412.gif

Ez a sokoldalú fényvető beépített fény-, valamint mozgásérzékelővel rendelkezik: sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja magát, ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény. 

poszt3-napelem-2021.gif

Víz- és porálló, egész évben használható

A lámpa IP65-ös készülékháza lehetővé teszi, hogy minden évszakban, bármilyen időjárási körülmény esetén használhasd. Ellenáll az esőnek, a pornak, a hőnek és a fagynak egyaránt. 

poszt3_10.jpg

Elriasztja a betörőket, besurranókat

Ezt a sokoldalú fényvetőt biztonsági célokra is használhatod. Hirtelen, váratlanul felvillanó világításától valósággal megrémülnek a betolakodók. Ugyan ki kockáztatna meg egy betörést teljes villanyfényben? Tapasztalatok szerint a lámpa bekapcsolása után a bűnözők a lebukás kockázatától tartva rövid időn belül elmenekülnek.

Bemutató videó - nézd, micsoda erővel világít:

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa?

- ház köré bárhova, ahol megfelelő napfény éri
- udvarra, teraszra, erkélyre
- kerítésre, oszlopra
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázs, alsóépület elé
- üzleteknek, boltoknak
- telephelyeknek
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram

03_24.jpg

Zseniális ajánlat: egy pizza áráért Tiéd a napelemes LED lámpa, ha feliratkozol!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk számodra. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. Egy lámpa kb. 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel, így egy átlagos 250 m2-es kertbe 8-10 db lámpát javaslunk, ha teljesen be szeretnéd világítani. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál  - így tudjuk ellenőrizni, hogy valóban jogosult vagy-e a kedvezményre. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_14.jpg

_____________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

Szeretnéd újra élessé tenni vágóeszközeidet? Itt a biztonságos, gyors megoldás!

Kedvenc késeid már nem úgy vágnak, mint új korukban? Tompák lettek éllel rendelkező szerszámaid? Ne küszködj tovább kicsorbult, megkopott pengéjű eszközökkel!

65_1.jpg

A tompa kések csak trancsíroznak - ebből elég!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - kedvenc késeid 10 másodperc alatt megújulhatnak vele!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással akár olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes12_3.jpg

Hogyan lesznek szuperélesek késeid?

A késélező 3 élezőrétege más-más folyamatért felel:

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes20_1.jpg

Így használd a legjobb hatásért:

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!

kes13_1.jpg

Előtte-utána - régi késeid megújult, borotvaéles élt kaphatnak

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a TV-ből!

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele az élezés: 

Most igazán megéri feliratkozni: a késélező mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html2_4.jpg

 

süti beállítások módosítása