Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Egészséged, házasságod is tönkreteheti a horkolás

Egy okos trükkel megszabadulhatsz a zavaró lármától

2020. október 21. - naptermeke

Te vagy a párod hangosan horkol? Erről feltétlen tudnod kell!

Hazánkban minden második embert kínoz a hangos horkolás. Akár Te vagy a párod horkol éjjelente, az szinte biztos, hogy egyikőtök sem tud emiatt rendesen aludni. Ennek eredménye lehet az állandó fáradékonyság, levertség, elhidegülés. A különalvás sokszor a párkapcsolat végét jelentheti, mivel valósággal megöli az intimitást. hork9.jpg

Sokan nem is tudják, de a horkolás rengeteg egészségügyi kockázatot is rejt magában: a zajos levegővétel elzárhatja a légutakat, ami miatt kevesebb oxigénhez tud jutni a szervezet. Emiatt gyakoriak az alvás közbeni mikro-ébredések. Emellett megnő a szívinfarktus, az agyvérzés a cukorbetegség és a reflux kockázata is. 

horkolas3_1.jpg

Vedd komolyan a veszélyeket, tegyél most a hangos horkolás ellen! Egy amerikai tudósok segítségével megalkotott talámálnnyal helyesen veheted a levegőt alvás közben, egész éjszaka csendesen, nyugodtan pihenhetsz. 

Horkolásgátló állpánt - azonnali, kényelmes megoldás a nyugodt pihenésért! 

A horkolásgátló állpánttal gyorsan és egyszerűen szabadulhatsz meg a horkolástól. Ezzel a könnyen használható eszközzel biztonságosan, fájdalom nélkül számolhatsz le a zavaró hangokkal. 

hork11.jpg

Hogyan működik?

Az állpánt a horkolás legfőbb okát szünteti meg: mivel az alvás közben elernyedt szájpadlás és gége elzárhatja az orrüreg légútját, ezáltal rezgés keletkezik. Ez felel a jellegzetes, kellemetlen horkoló hangért. Az állpánt finoman megtámasztja az állad, ezáltal nyitva tartja orrüreged légútját, ami miatt helyesen tudod venni a levegőt. horkolas_1.gif

Hogyan kell használni?

Mindössze annyi a dolgod, hogy felhúzod a pántot alvás előtt az álladra, és már kész is vagy. Állítható méretének köszönhetően bármilyen fejméretre alkalmas, egész éjszaka komfortosan viselheted. Ehetsz, ihatsz, beszélgethetsz is benne, nem gátol semmiben. Olyannyira hatékony, hogy már az első alvásnál jelentősen csökkentheted vele a horkolás mértékét, hangerejét. Nők és férfiak egyaránt hordhatják!

50.gif

Gondolj bele, milyen jó lesz úgy aludni, hogy nem végre kell a másikat oldalba bökni, rázogatni, hogy hagyja már abba a horkolást. Te és a párod is nyugodtan pihenhettek, hogy aztán reggelre feltöltődve, kipihenten indítsátok a napot. 

Mi mindent érhetsz el a horkolásgátló állpánttal?

- rövid időn belül leszámolhatsz a zavaró horkolással
- végre Te és párod is végig tudjátok pihenni az éjszakákat
- megszűnnek az ún. mikro-ébredések, sokkal frissebben ébredhetsz
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- javíthatod szervezeted oxigéneállátását
- csökkentheted a betegségek (magas vérnyomás, infarktus, stroke) kockázatát
- megóvhatod párkapcsolatod, nem kell külön aludnotok párodtól
- megkímélheted környezeted a zavaróan hangos horkolástól
 oldal6_4.jpg

Bemutató videó: 

Fékezd meg a horkolást, számolj le a veszélyekkel!

Miért kockáztatnád, hogy egészséged, házasságod megromlik, ha mostantól könnyedén megszabadulhatsz a horkolástól? Használd Te is ezt a puha anyagból készült, rugalmas pántot és óvd meg környezeted a zajoktól. A csendes, nyugodt pihenés egész életminőségedre pozitívan fog hatni. 

Kattints az alábbi linkre vagy képre és szerezd be most a horkolásgátló állpántot zseniális áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

hork12.jpg

 

süti beállítások módosítása