Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Kegyetlenül jó ez a késélező módszer

Leesett az állunk: pár húzással mindent élessé varázsolt

2020. szeptember 24. - naptermeke

Kipróbáltuk az új késélezőt, tátva maradt a szánk tőle

Blogunk közel 1 éves működése során számtalan népszerű terméket mutattunk már be. Tudni kell, hogyha beérkezik hozzánk egy újdonság a raktárba, azt minden esetben komoly tesztelésnek vetjük alá. Így volt ez a gyémántbevonatos késélezővel is. 

67_1.jpg

Sok jót olvastunk már erről a típusról, kíváncsian vártuk, mit tud élőben is. Miután megkaptuk az első szállítmányt, rögtön ki is próbáltuk. Alig hittük el, de még az egyik ütött-kopott késünket is pár mozdulattal újszerűvé varázsolta. Eltűntek a repedések, a rozsdafoltok, az él borotvaéles lett, még a papírlapot is szelte utána!

poszt1_17.jpg

Nem volt kérdés, hogy azonnal forgalmazni kezdjük. Az első 3 szállítmányt már el is kapkodták: a visszajelzések egytől-egyig pozitívak. Ez a késélező olyan jól össze van rakva, hogy még hosszú évek múltán is használható lesz!

Ha Te is tudod, milyen kínlódás tompa késekkel vagy szerszámokkal dolgozni, akkor itt az ideje, hogy megismerd a 3 fokozatú gyémántbevonatos késélezőt! 

Gyémántbevonatos késélező - a 3 fokozatú technológiával szuperélessé teheted vágóeszközeid!

A gyémántbevonatos késélezővel pillanatok alatt megélezheted késed, bárdod, bicskád, ollód vagy éles szerszámod. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!

12.gif

A különleges 3 fázisú technológiával megélezett késekkel élmény lesz dolgoznod. Mint egy igazi sztárséf a főzőműsorokból, úgy érezheted magad!

Mi is ez a 3 fázisú technológia?

A késélező élezőfeje 3 vájattal van ellátva, melyek különféle jótékony hatást fejtenek ki a pengére. Ez a 3 fázis együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben lehet vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. 

09_6.jpg
1. Az első fázisért a gyémántszemcsékkel bevont fej felel: ez az előkészítő szakasz képes még a sérült, kicsorbult, elhajlott élű késeket is megjavítani. Mivel a gyémánt a legerősebb csiszolóanyag, ezáltal a repedések is eltűnnek!

2. A wolfram fázisban történik az él képzése. Ez a legfontosabb fázis, ekkor éri el a penge éle az ideális "V" alakot. A szupererős fejjel a keményebb késeket is pillanatok alatt megélezheted!

3. A végső, polírozó fázis a kerámia élezőfejjel történik. Ez biztosítja, hogy a penge fényes, extra éles és karcálló legyen.

keselezo-3_1.jpg

Hogyan kell használni? 

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

9html06.jpg

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

Az élezőt jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Ergonomikus, nagyméretű markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik.  

Bemutató videó - nézd, mennyire jó vele élezni: 

Újítsd meg Te is késeid pillanatok alatt! Őszi akció!

Itt az ideje, hogy lecseréld régi éleződet: tapasztald meg a gyémántbevonatos késélező hihetetlen precizitását, és vágj, filézz, apríts, darabolj, hámozz könnyedén!

Ezt az otthoni, céges, üzemi használatra egyaránt alkalmas eszközt most szédületes őszi kedvezménnyel, 3.490 Ft-ért érheted el az alábbi linkre vagy képre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!  50_1.jpg

 

süti beállítások módosítása