Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Nem ég le többé a grill étel, ha ezt használod

Bármilyen húshoz, zöldséghez, sajthoz, lepényhez is kiváló módszer.

2020. augusztus 12. - naptermeke

Te is szeretsz grillezni? Mutatjuk, hogyan ne égess oda mostantól semmit!

Imádod a szabad tűzön sült ételek utánozhatatlan aromáját? Te is szívesen grillezel otthon a családdal, barátokkal? Egy jó hangulatú grillparti remek közösségi élményt is nyújt, ilyenkor nyáron rengetegen élnek is vele. 

grill1_1.jpg

Azonban a sütés közben és után is felmerülhetnek nehézségek: az apróbb hozzávalók könnyen leeshetnek a parázsra, ráadásul le is tapadhat az étel a rácsra. A sütés végeztével jön a legnagyobb vesződség: ki kell takarítani a tűzhelyet. Tarts velünk és ismerj meg egy hatékony megoldást, mellyel tisztábbá és könnyebbé teheted a grillsütést!

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - mostantól bármit ízletesen, egyszerűen megsüthetsz! 

A BBQ tapadásmentes grill sütőlapon az ételek sokkal gyorsabban elkészülnek, ráadásul elképesztően ízletesek lesznek. Többé nem kell félned, hogy letapad vagy leesik a rácsról az étel: mostantól gond nélkül megfordíthatsz bármilyen fogást, ráadásul a sütőt sem piszkolod be. 

3_3.jpg

Ezzel a szupervékony alátéttel új távlatokat nyithatsz a sütésben: süthetsz rajta pl. tojást, lepényt, apróbb zöldségeket, húsokat is. Mivel a szaft sem csurog le, így semmilyen íz nem fog elveszni, minden sokkal zamatosabb lesz. Családtagjaid, barátaid garantáltan le lesznek nyűgözve: ne csodálkozz, ha mindenki repetát kér majd a BBQ sütőlapon készült finomságokból!
 poszt_7.gif

Mi a titka?

A sütőlap egy speciális teflonbevonatú, üvegszálas szövetből készült, mely tökéletesen hőálló, 100%-ig tapadásmentes felületet biztosít. Minden egészségügyi szabványnak megfelel, teljességgel biztonságosan használható, szagtalan, nem mérgező. 

40x33 cm-es méretére sokféle hozzávaló ráfér, hosszútávon használható: úgy tervezték, hogy akár több grillszezonon át is szolgáljon. 

bbq3_1.jpg

Mivel nem piszkolod be vele a rácsot, így elfelejtheted a végeláthatatlan súrolást. Magát a sütőlapot egyszerűen langyos vízzel, csap alatt, pillanatok alatt megtisztíthatod. 

Hogyan kell használni?

Csak helyezd rá a BBQ grill lapot sütőd felületére, pakold rá a kívánt ételeket, és már indulhat is a grillezés! Faszenes, elektromos, gázos grillsütőn egyaránt használhatod. 

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű rajta grillezni:

 

 Mi mindent süthetsz rajta?

  • húsokat
  • kolbászt
  • halat
  • zöldségeket
  • gyümölcsöket
  • tojást
  • palacsintát, pizzát, lepényeket
  • sajtot
  • egyéb finomságokat 

bbq4.jpg

Augusztusi akció: most csak 1.990 Ft / 2 db!

Kápráztasd el környezeted Te is varázslatos grill fogásokkal! A BBQ grill sütőlappal elfelejtheted a odaragadt, letapadó ételeket, a fárasztó takarítást.

Fantasztikus nyári akciónk keretében minden csomagban 2 db sütőlapot adunk összesen 1.990 Ft-ért. Kattints az alábbi linkre vagy képre, szerezd be most:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

fejlec3_2.jpg

 

____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Clean Stove tűzhelyvédő fólia - tapadásmentes burkolattal nincs több kosz és karc

A Clean Stove tűzhelyvédő fóliával megóvhatod tűzhelyed ragyogását és állagát. Mostantól fröccsenhet rá bármilyen szósz, zsiradék, szóródhat ki fűszer vagy egyéb hozzávaló, azt pillanatok alatt, egy mozdulattal letörölheted vagy leöblítheted róla. 
 08_15.jpgA Clean Stove-ot bármilyen gáztűzhelyre vagy rezsóra könnyedén ráteheted: 27x27 cm-es méretű, 0,2 mm vastagságú, tetszőlegesen méretre szabható. Mivel rendkívül tartós, így többször is felhasználható: használattól és főzési gyakoriságtól függően hosszú hónapokon át védi tűzhelyed. 

Fantasztikus nyári akció: most minden csomagban 4 db Clean Stove fóliát találsz összesen 1.890 Ft-os áron, így egész tűzhelyed védelmet élvezhet. Kattints az alábbi linkre vagy képre, és napokon belül kiszállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 2.690 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 2.690 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Egg Sitter ülőpárna - ülj kényelmesen bárhol, bármikor!

Az Egg Sitter ülőpárnával bárhol is vagy, egész nap komfortos ülésben lehet részed. Mostantól még a legkényelmetlenebb üléseken sem fogsz elgémberedni!

Olyannyira jó rajta ülni, hogy akár órák után sem fog elzsibbadni semmid. A párna tökéletesen felveszi tested alakját, majd használat után teljesen visszaáll eredeti formájára.

Az Egg Sitter használatával elkerülheted a helytelen ülésből fakadó súlyos betegségeket. Mostantól egész napos kényelmet élvezhetsz, kevésbé fogsz elfáradni még egy hosszú, üléssel töltött nap után is.

Használd az alábbi linket és szerezd be most az Egg Sittert hatalmas árelőny keretében!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása