Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Bemutatjuk a kerti locsolócsövek bajnokát

Elképesztő ez a slag: nem gabalyodik, nem törik meg, 60 m-esre tágul

2020. augusztus 11. - naptermeke

Marad a kánikula - mutatjuk, hogyan frissítsd fel növényeid, pázsitod a melegben!

Tikkasztó, forró nyári heteken vagyunk túl, az előrejelzések hasonló folytatást ígérnek. A 30 fok feletti hőségben növényeidnek létfontosságú, hogy elég nedvességet kapjanak. Sajnos hagyományos csövekkel inkább kínlódás a kerti munka: nagyon nehezek, folyton ráncigálni kell őket, könnyen megtörnek és összegabalyodnak... Ebből elég!

cso-html1_2.jpg

Tarts velünk és fedezd fel azt a mágikus locsolócsövet, mellyel gyerekjáték lesz mostantól az öntözés. Sőt, kerti bútoraidat, autódat, ablakaidat is könnyedén megtisztíthatod vele!

XHose 60 m-es, varázslatos locsolócső - nagy erejű, tartós kerti slag, sosem gubancolódik össze!

A XHose 60 m-es locsolócsővel elfelejtheted, amit eddig a kerti slagokról gondoltál. Gondos tervezés és kutatómunka eredményeként a mérnökök megalkották az automatikusan táguló, tökéletesen gabalyodás-mentes locsolótömlőt.  

xhoseblog.gif

Ezzel az ultra erős, többrétegű slaggal gyorsan és hatékonyan láthatod el nedvességgel gyeped, virágaid, bokraid, termő gyümölcsfáid. Nagy erejének köszönhetően kocsimosásra, egyéb felületek tisztítására, medencék feltöltésére is tökéletes. 

Hogyan működik?

A XHose-t csatlakozójával bármilyen szabványos kerti csapra rákötheted. Amint megnyitod a csapot, az XHose hosszának többszörösére tágul, a munka végeztével pedig visszazsugorodik eredeti méretére. A többrétegű csövet úgy tervezték, hogy ne törjön meg, ne gabalyodjon, ugyanakkor időtálló legyen. 

xhose-poszt_2.jpg

Mivel 60 m hosszú, így ideális nagyobb kertekben, veteményesekben való használathoz is. Többé nem kell aggódnod, hogy nem érsz el valahová, nem kell különféle toldókkal kísérletezned. Kis súlya és kompakt mérete révén nagyon egyszerű hordozni és tárolni is. 1.9 cm-es átmérőjén folyamatos, erős vízsugár áramlik. 

Miért küszködnél még mindig régi, könnyen megtörő, kilyukadó slagokkal? Válaszd az XHose 60 m-es mágikus locsolócsövet és könnyítsd meg életed!

Bemutató videó - figyeld, mennyi mindenre tudod használni:

 

Előnyök összefoglalva:

- Forradalmian új eszköz a kertészkedésben
- Nyomás alatt méretének háromszorosára tágul (60 m-esre)
- Másodpercek alatt automatikusan visszazsugorodik az eredeti méretére
- Biztos, hogy nem fog összegabalyodni, megtörni
- Szupererős és strapabíró, mégis rendkívül könnyű
- Kompakt, ezért könnyen tárolható
- Öntözésre, tisztításra, medencék feltöltésére is kiváló
- Bármilyen szabványos csapra ráköthető

ajanlott_2.jpg

Fantasztikus nyári akcióban, ajándék szórófejjel!

Ne hagyd, hogy növényeid kitikkadjanak a döglesztő hőségben! Ez az ultra erős locsolócső nem hiányozhat egyetlen családi házból, veteményesből, nyaralóból sem. 

A 60 m hosszú XHose-t most szenzációs, 6.990 Ft-os áron érheted el a készlet erejéig. Sőt, most egy multifunkciós szórófejjel is megajándékozunk, mellyel precízen állíthatod a vízsugár erejét. Nyomj az alábbi linkre vagy képre, szerezd be most:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose-fekete_4.jpg

____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Egg Sitter ülőpárna - ülj kényelmesen bárhol, bármikor!

Az Egg Sitter ülőpárnával bárhol is vagy, egész nap komfortos ülésben lehet részed. Mostantól még a legkényelmetlenebb üléseken sem fogsz elgémberedni!

Olyannyira jó rajta ülni, hogy akár órák után sem fog elzsibbadni semmid. A párna tökéletesen felveszi tested alakját, majd használat után teljesen visszaáll eredeti formájára.

Az Egg Sitter használatával elkerülheted a helytelen ülésből fakadó súlyos betegségeket. Mostantól egész napos kényelmet élvezhetsz, kevésbé fogsz elfáradni még egy hosszú, üléssel töltött nap után is.

Használd az alábbi linket és szerezd be most az Egg Sittert hatalmas árelőny keretében!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Szenzációs nyári kedvezmény, 1.990 Ft/szett!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

 Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 2.690 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 2.690 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Clean Stove tűzhelyvédő fólia - tapadásmentes burkolattal nincs több kosz és karc

A Clean Stove tűzhelyvédő fóliával megóvhatod tűzhelyed ragyogását és állagát. Mostantól fröccsenhet rá bármilyen szósz, zsiradék, szóródhat ki fűszer vagy egyéb hozzávaló, azt pillanatok alatt, egy mozdulattal letörölheted vagy leöblítheted róla. 
 08_15.jpgA Clean Stove-ot bármilyen gáztűzhelyre vagy rezsóra könnyedén ráteheted: 27x27 cm-es méretű, 0,2 mm vastagságú, tetszőlegesen méretre szabható. Mivel rendkívül tartós, így többször is felhasználható: használattól és főzési gyakoriságtól függően hosszú hónapokon át védi tűzhelyed. 

Fantasztikus nyári akció: most minden csomagban 4 db Clean Stove fóliát találsz összesen 1.890 Ft-os áron, így egész tűzhelyed védelmet élvezhet. Kattints az alábbi linkre vagy képre, és napokon belül kiszállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása