Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Szúnyoginvázió várható, így védekezz időben!

Mutatjuk, hogyan ejtsd csapdába a kellemetlen vérszívókat és egyéb rovarokat.

2020. július 03. - naptermeke

Figyelem, idén is szúnyoginvázióra kell készülni!

A tartósan csapadékos idő idén is kedvezett az élősködőknek. Már most is nagyon sok a szúnyog több helyen, de az előrejelzések szerint heteken belül még nagyobb invázió várható.

szunyog.jpg

Ne hagyd, hogy megkeserítsék életed a kellemetlen vérszívók! Egy hatékony, biztonságos megoldással megszabadulhatsz a zavaró rovaroktól. Ismerd meg az UV-fényes rovarcsapdát és tedd nyugodtabbá a mindennapokat!

Rovarölő lámpa UV-fénnyel - bevonzza és elpusztítja a szúnyogokat, legyeket, molylepkéket

Az elektromos rovarölő csapdával villámgyorsan, vegyszerek nélkül távolíthatod el a szúnyogokat, legyeket, molylepkéket. Lakásban, házban, teraszon vagy erkélyen is használhatod, mindössze egy konnektorra vagy hosszabbítóra lesz szükséged hozzá. 

uj1.jpg

Hogyan működik?

A lámpa különleges UV-A fénye valósággal bevonzza az arra repkedő rovarokat, az elektromos háló pedig azonnal elpusztítja őket. A fény hatótávja mintegy 30 négyzetméter, ezért nagyobb teraszokra, szobákba is ideális. A tetemeket egyszerűen, higiénikusan a beépített rovartálcával ürítheted. 

A rovarcsapda két UV fénycsővel, biztonsági védőráccsal rendelkezik, könnyen hordozható kivitelű. Nem füstöl, szagtalan működésű. Ajánlott minden, főképp este repkedő rovar ellen. Fogyasztása alacsony, mindössze 30W!

uj2.jpg

Legyen szép nyarad, szúnyogcsípések nélkül!

Képzeld el, milyen jó lesz, hogy mostantól nyugodtan ülhetsz családoddal, barátaiddal a kertben, teraszon, és közben nem fognak szétmarni a szúnyogok. Ne kínlódj többé drága és orrfacsaró illatú vegyszerekkel, haszontalan légycsapókkal. Üzemeld be az UV-fényes rovarcsapdát és élvezd a nyarat szúnyogcsípések nélkül!

Bemutató videó - nézd meg, milyen hatékony:

(illusztráció)

Kinek ajánlott a rovarcsapda?

  • Mindenkinek, aki időben fel szeretne készülni a közelgő szúnyoginvázióra
  • Mindenkinek, aki egész nyáron el szeretné kerülni a szúnyogcsípéseket
  • Mindenkinek, aki biztonságosan, vegyszerek nélkül szeretné megvédeni otthonát, környezetét a rovaroktól
  • Panellakásban élőknek
  • Kertes házban lakóknak
  • Irodákba, nyaralókba, pincékbe, raktárakba, garázsokba is ideális

Rendeld meg most fantasztikus 6.990 forintos áron!

Ne várd meg, míg "megesznek" a vérszívók! Biztosítsd magad és szeretteid a kellemetlen szúnyogok és egyéb repülő rovarok ellen az UV-fényes rovarcsapdával! Ezt a minden előírásnak megfelelő, tartósan használható eszközt most mindössze 6.990 Ft-ért érheted el az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

uj3.jpg

____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 2.690 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 2.690 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Super Cool Box mobil léghűtő - frissítő vízpára, bárhol is vagy!

A Super Cool Box egy zseniális hűsítő doboz, melyet úgy terveztek, hogy rövid időn belül le tudd vele hűteni környezeted. A készülék finom, hűvös vízpárát bocsát ki, így könnyen elviselhetővé teszi a fülledt napokat. A frissítő léghűtő mellett jobban megy a pihenés, munka és a tanulás is.

2_2.jpg

Használatához nem lesz szükséged szakemberre, hosszadalmas szerelésre vagy bonyolult kábelezésre. Csak töltsd meg vízzel, kapcsold be, majd állítsd be a kívánt fúvási irányt. Egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül képes üzemelni.

Ezt a könnyű és kompakt, otthonra, üzletekbe, irodába is alkalmas találmányt most 5.990 Ft-os akciós áron érheted el itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Most 2 db sütőlap egy csomagban, szuper áron!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

Csak nálunk: most minden csomagban 2 db sütőlapot kapsz, szenzációs áron! Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása