Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Te is gyakran horkolsz? Erről feltétlen tudnod kell!

Mutatjuk, miért veszélyes a horkolás + különleges ajánlatot is adunk!

2020. május 27. - naptermeke

Folytatódik születésnapi akciónk: újabb termék árelőnnyel, hírlevél feliratkozóknak!

Jó hírünk van: a nagy sikerre való tekintettel folytatjuk születésnapi akciónkat.

Mi is ez az akció?

Mivel féléves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy alkalmanként 2 napon keresztül egyik népszerű termékünket ÓRIÁSI árelőnnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre. 

A mai kedvezményes termék a horkolásgátló állpánt, mellyel hatékonyan megfékezheted a hangos horkolást. Ezt a sokezer elégedett vásárló által használt találmányt 3.490 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Te is szoktál horkolni? Veszélyesebb, mint gondolnád!

Ha Te is hangos horkoló vagy, azzal nemcsak a körülötted alvóknak okozol kellemetlen éjszakákat, hanem saját egészséged is kockázatoknak teszed ki.

horkolas.jpg

Ismerd meg, miért alakul ki a horkolás, mit okozhat, és hogyan szabadulhatsz meg a zavaró éjszakai lármától!

Miért horkolunk?

Alvás közben az izmok elernyedése miatt a légutak összeesnek. Ha a garat és a lágyszájpad izmai túl lazák, akkor horkolás jön létre. Az elhízás, a dohányzás és az alkohol tovább növelheti a horkolás kialakulásának esélyét, de pl. korábbi orrmandula gyulladás vagy orrsövényferdülés is közrejátszhat benne. 

hork21.jpg

Komoly betegségek is kialakulhatnak

Amellett, hogy a párkapcsolatot is tönkreteheti a horkolás, az egészségre is káros hatással lehet. A horkolók bizonyos százalékánál fellépő alvási apnoé súlyos szövődményekhez vezethet.

horkolas3.jpg

Ez a légzéskimaradás felelős az alvás közbeni mikroébredésekért, nappali fáradékonyságért. Ha nem kezelik időben, magas vérnyomást, stroke-ot, szívritmuszavart, infarktust is okozhat. 

Ne kockáztass! Ismerd meg azt a módszert, mellyel hatékonyan, rövid idő alatt megállíthatod a horkolást!

Horkolásgátló állpánt - azonnali fegyver a horkolás ellen

A horkolásgátló állpánttal gyorsan, egyszerűen és fájdalom nélkül számolhatsz le a hangos horkolással. Annyit kell tenned, hogy felveszed lefekvés előtt, és már első alkalommal megtapasztalhatod áldásos hatását. Az éjszakai hangos levegővétel fokozatosan lecsendesül, Te és kedvesed is sokkal jobban fogtok aludni, kipihentebben ébredhettek. 

50_1.gif

Miért ilyen hatékony? 

Az állpánt alvás közben finoman megtámasztja az állad, ezzel elősegíti, hogy orrüreged légútja mindig nyitva maradjon. Ezáltal megszűnik a zavaró zaj és a légzéskimaradás, egész alvásidő alatt helyesen tudod venni a levegőt. poszt_3.gif

A pánt viselését rövid időn belül megszokod, egy idő után észre sem fogod venni, hogy rajtad van! Ihatsz, ehetsz vagy beszélgethetsz is benne viselés közben, nem akadályoz semmiben. Méretét tépőzárral állíthatod, hölgyek és urak számára is alkalmas. 

oldal6_2.jpg

Mondj búcsút az áthorkolt éjszakáknak: a horkolásgátló állpánttal frissen, energiával telve indíthatod a napot. Képzeld el, milyen jó lesz újra összebújva pihenni pároddal!

Mit érhetsz el a horkolásgátló állpánttal? 

  • csökkentheted a magas vérnyomás, a stroke és az infarktus kockázatát
  • növelheted a mélyalvásban töltött időt
  • megszüntetheted a nappali fáradtságérzetet
  • rövid idő alatt megállíthatod a horkolást
  • teljesen lecsökkentheted az alvás közbeni zajokat
  • megmentheted párkapcsolatod, nyugodtan alhattok kedveseddel

oldal4.jpg

Előzd meg a bajokat, ne hagyd, hogy elrontsa életed a horkolás! Óvd meg egészséged és párkapcsolatod a horkolásgátló állpánttal! A pántot most 3.490 Ft-os akciós áron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhoz:

Csak 2 lépés, és máris tiéd 3.490 Ft-os áron a horkolásgátló állpánt

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem.

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg a horkolásgátló állpántot elképesztően kedvező, 3.490 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet villámgyorsan, 2 napon belül szállítjuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

oldal8_2.jpg

süti beállítások módosítása